BYD Seal U SEALU-2 carousel thumbs
BYD Seal U SEALU-2 carousel thumbs
Varusteet ja lisätiedot
  • Korko nyt vain 1,99% + kulut!
  • Lue lisää: https://www.kayttoauto.fi/fi/byd/byd-seal-u/
Perustiedot
Rekisterinumero
SEALU-2
Ajoneuvotyyppi
Henkilöauto
Vetotapa
Etuveto
Käyttövoima
Sähkö
Vaihteisto
Automaatti
Korityyppi
Maastoajoneuvo
CO2-päästöt
0 g/km
Teho
160 kw

Uusi BYD Seal U varastoauto heti ajoon. Etuvetoinen maastoajoneuvo automaattivaihteistolla ja sähkömoottorilla. ID-numero 4937125. Rekisteröimätön ja ajamaton auto, joka on saatavissa nopeasti käyttöön. Uusi BYD Seal U nyt tilattavissa Käyttöautosta! Korko nyt vain 1,99% + kulut! Tilava, tyylikäs, monipuolinen ja kattavasti varusteltu BYD Seal U on koko perheen sähköinen katumaasturi. BYD Seal U Design alk. 46 990€+toim.kulut.. Design -mallissa on 87kWh BYD Blade -akku ja 500-674km WLTP toimintamatka (yhdistetty-kaupunki). Täydet viisi tähteä Euro NCAP -turvallisuustestistä ja 6 vuoden takuu viimeistelevät kokonaisuuden. Lue lisää: https://www.kayttoauto.fi/fi/byd/byd-seal-u/

BYD Seal U

Design | Tilaa omasi Käyttöautosta Tampereelta, Porista, Seinäjoelta tai Vaasasta! |
Hinta
+ toimituskulut 600 €
46 990 € Kuukausierä 682 €/kk

Ole suoraan yhteydessä myyjään

Heräsikö kysymyksiä tai haluatko tarjouksen autosta?

Voit pyytää meiltä tarjouksen tästä autosta ja tarjota autoasi vaihdossa. Halutessasi voit myös lähettää meille lisäkysymyksiä autosta tai pyytää meitä soittamaan sinulle.

+358 40-1231234

Auton myyntipiste

Lokomonkatu 25, 33900 Tampere Avoinna tänään 9–18
Tarkemmat yhteystiedot Näytä ajo-ohje
kk
%
46 990 €
0 €
15 €/kk
0 %
0 €
600 €
349 €
0 €
0 €/kk

Tämä on viitteellinen rahoituksen esimerkkilaskelma. Rahoitussopimus vaatii aina erillisen luottopäätöksen sekä kasko- ja liikennevakuutuksen.

Nauti autoilusta kiinteään kuukausihintaan

Uusi auto, joka pysyy uudenveroisena koko sopimuskauden ajan, ja kaikki autoilun kustannukset ovat tiedossasi etukäteen.

Huoleton

Käyttödiili on kiinteään kuukausimaksuun perustuva osamaksurahoitusmalli, jolla saat ilman käsirahaa uuden auton käyttöön 2-3 vuodeksi pienellä kuukausierällä. Sopimus sisältää auton rahoituksen sekä palvelutason mukaiset autoilua helpottavat palvelut.

Joustava

Käyttödiili on riskitön ja huoleton tapa autoiluun ilman yllättäviä kulueriä. Sopimuskauden loppuessa takaamme sinulle sovitun hyvityshinnan autostasi. Tällöin voit joko lunastaa auton itsellesi tai palauttaa sen meille. Voit toki myös vaihtaa sopimukset uuteen Käyttödiili-autoon. Käyttödiili mahdollistaa myös auton vaihdon uuteen kesken sopimuskauden.

Helppo

Halutessasi voit siis sisällyttää sopimukseen mm. määräaikaishuollot ja korjaukset. Näin ollen saat autoilla vaivattomasti murehtimatta autoilun ylläpitokuluista. Laajimmillaan sopimus sisältää auton, kahdet renkaat, sovitut ajokilometrit ja mahdolliset lisäpalvelut.

Tähän autoon saatavilla

Kuljetuspalvelu

Voit valita haluamasi auton koko laajasta valikoimastamme. Kaupat tehdään sinua lähellä olevassa liikkeessä, ja auto toimitetaan sinne noudettavaksi.

Tutustu palveluun

Käyttöauto Kasko

Käyttöauto Kasko on huomattavan edullinen ja kattava kasko. Hinta alkaen 312 €/vuosi.

Tutustu vakuutukseen