Audi-autot Käyttöautosta

Käyttöauto – täyden palvelun Audi-autotalo Porissa, Seinäjoella ja Vaasassa.

Uusimmat Audi-tarjoukset

KATSO KAIKKI TARJOUKSET

Audi myynti

Audi-myynti palvelee sinua Käyttöautossa Porin, Seinäjoen ja Vaasan alueella. Olemme luotettava, täyden palvelun Audi-jälleenmyyjä. Audi-myynnistä saat kaikki uuden Audin hankintaan liittyvät palvelut koeajosta rahoitukseen ja huolenpitosopimukseen. Audi-huolenpitosopimuksella ennakoit huoltokulut ja Audin uuden auton takuu antaa huolettomia kilometrejä pidemmäksi aikaa.

Audi-myynnin lisäksi Käyttöautossa on Audi-merkkihuolto, varaosapalvelut ja vauriokorjaamo. Valtuutetussa merkkihuollossa Audistasi pitävät huolta koulutetut autoalan ammattilaiset.

Audi on enemmän kuin pelkkä auto. Se on huippumuotoilua ja edistyksellistä teknologiaa. Se on ennennäkemättömiä innovaatioita ja turvallisuutta. Audi tarjoaa kokemuksia ja elämyksiä.

Käyttöautosta löydät uusia Audi-malleja heti ajoon sekä täydellisen valikoiman Audi-esittelyautoja. Tutustu myös Audi-vaihtoautoihin ja ajankohtaisiin Audi-tarjouksiin!

Audi-mallisto

Audin erittäin kattava mallisto muodostuu erilaisista henkilö-, crossover- ja urheiluautomalleista. Audin henkilöautot ovat nimeltään A-sarjaa, jota on saatavana peräti kahdeksan eri versiota. A1 on erittäin kompakti mutta mittojaan selvästi suurempi ja tilavampi henkilöauto. A3 on ns. Golf-kokoluokan autojen kärkeä, niin ominaisuuksiltaan kuin varusteiltaankin. A4 on keskikokoisten autojen edelläkävijä, joka on erittäin suosittu ja monipuolinen perheauto. A5 on urheilullisesti muotoiltu malli, jonka coupe-, S- ja RS-versiot ovat tunnistettavan tyylikkäitä automalleja. A6 on suurempi, ylemmän keskikokoluokan auto, jota on saatavilla useilla eri varuste- ja moottorivaihtoehdoilla. Neliovinen A6 on coupe-tyylisesti muotoiltu urheilullinen perheauto. Henkilöautojen malliston kärkeen sijoittuu A8, joka on porrasperäinen edustusluokan auto. Audin mallistossa farmariautojen nimitys on Avant. Avant-korimalli on saatavissa A4- ja A6-mallisarjoihin.

Audin Q-sarja koostuu Audin crossover-malleista eli katumaastureista. Q2 on kompakti crossover, ja vastaavasti Q3 on hieman suurempi, mutta kuitenkin näppärän kokoinen. Q5 ja Q7 ovat jo selvästi suurempia malleja, joissa koko perhe matkustaa mukavasti ja turvallisesti pidempiäkin matkoja. Audin tehokkaammat mallit ovat S- tai RS -malleja, joita yhdistää urheilulliset yksityiskohdat, upea ajettavuus ja korkea suorituskyky. S-mallisto alkaa Audi S3 Sportista. RS-mallit ovat saatavilla alkaen RS4-mallista. Audin mallistossa on useita eri hybridivaihtoehtoja (esim. Audi A6 Avant TFSI e), sekä maakaasulla tai biokaasulla toimivia gtron-malleja. Audin täyssähköauto on nimeltään Q4 e-tron, jonka saa kahtena eri korimallina.

Tutustu mallistoon maahantuojan sivuilla

Audi myynti

Audi huolto

Uudet Audit